Az étterem berendezés fogalom a vendéglátásban több tucat terméket fed le. Egyrészt a fogyóeszközök és kiegészítők elengedhetetlenek a vendégek kiszolgálása szempontjából. Másrészt az éttermi berendezés egyben a bútorokat is jelenti, amelyekkel részben arculatot is választunk a vendéglátóhelynek. A Gasztro Palazzo webáruházban számtalan minőségi és változatos dizájnú termék közül válogathat, hogy emelje vendéglátóhelye színvonalát: tekintse meg […]
A szállodai komfort nemcsak a fogadtatás vagy a szobaszerviz minőségén múlik. A szállodabútorok és a szoba felszereltsége ugyanannyira meghatározza a hangulatunkat, mint a kedves recepciós mosolya minden reggel. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hotelkellékeket, melyek jelentősen hozzájárulnak az elégedettségünkhöz: a legkényelmesebb ágyakon kívül még a fürdőszobai luxust is kivesézzük néhány mondatban. Azok a pihe-puha szállodai ágyak […]
A sikeres éttermek működésének alapja a jól felépített imázs és a hozzá tartozó igényes enteriőr. A design megtervezésébe jelentős energiát fektetnek a tulajdonosok a vendéglátóegységek nyitásakor. Vajon mik a legfontosabb hozzávalók, egy induló étterem esetében? Bejegyzésünkben a tökéletes bútorzat mellett a minőségi fogyóeszközök beszerzésére is kitérünk. Melyek a legfontosabb éttermi kellékek? Az étterem nyitás során […]
„Hülye vagy, elmész szakácsnak, legalább ingyen ehetsz!“ Ez volt a szürke szocializmus megszokott kijelentése. A kommunistáknak mindenre volt előírásuk és receptjük. A gulyás knédlivel a 2. árcsoportban ugyanannyiba került Nagmihályban (Michalovce), mint Cheb városában. A szakáccsal szemben akkoriban nem támasztottak nagy elvárásokat. El kellett hogy tudja olvasni a recepteket, le kellett mérnie az alapanyagokat, kavargatnia kellett az edényben és olajsütőben (fritőzben) […]